dimarts, 25 de febrer de 2014

CAMINADA APAGAFUMS 2014

Els voluntaris de l'ADF de Navarcles organitzen enguany, una caminada que consta de 14km, i que és apta per a totes les edats.

El recorregut es desenvoluparà pels voltants de Navarcles. La sortida tindrà lloc a la Font Nova, a tocar al polígon industrial de Navarcles i l'arribada serà al mateix lloc.


La jornada començarà a les 8 del matí, on tothom podrà gaudir d'una XOCOLATADA per agafar forces i poder recollir el ser control de pas i número de participant. Aquest número servirà per al SORTEIG. La sortida serà a les 9h del matí.


Cal dir que el sorteig consta de molts bons regals: PANERES, DINARS, i molts altres objectes que no us podeu deixar perdre!! Aquests objectes són cortesia dels establiments de Navarcles, així com d'altres empreses, clubs i persones desinteressades que han volgut col·laborar en la nostre caminada.


Al final de la caminada hi haurà BOTIFERRADA per a tots els assistents i l'entrega de l'OBSEQUI COMMEMORATIU als 1000 primers inscrits.


INSCRIPCIONS:
ANTICIPADA A 7€
- MUNDIBIKE ( c/ Germana Guadalupe s/n, de dimarts a dissabte).
- PERRUQUERIA PAQUI ( c/ Jacint Verdaguer 11, de dimarts a dissabte).
- ESPORTS SAGI ( ctra. de Vic 92, Manresa, de dilluns a dissabte).
- TRANSFERENCIA O INGRES BANCARI (Catalunya Caixa: 2013 6027 95 0200456942).
    Serà necessari especificar el nom i cognoms de la persona que realitza l'ingrés.
    Caldrà presentar el resguard el dia de la caminada, per poder obtenir el control de pas amb el respectiu número de participant.

EL MATEIX DIA DE LA CAMINADA EL PREU SERÀ DE 10€. 

Fotos i més informació a
https://www.facebook.com/apagafums 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada