dilluns, 25 de març de 2013

APAGAFUMS 2013

Aquet cap de setmana hem realitzat la nostra primera caminada popular, l’APAGAFUMS. La idea d’aquesta caminada ha sigut conscienciar a la població sobre el perill dels incendis forestals. La primera part d’aquesta ha passat per un tram cremat fa uns anys i la resta, per corriols i camins amb bona vegetació. D’aquesta manera s’ha pogut demostrat que un incendi, en pocs minuts, pot fer canviar tot el nostre entorn. També hem pogut ensenyar als participants algunes de les feines de neteja i recuperació que hem realitzat aquet hivern, com a la font de Solervicens o a la zona de l’Angla.
 
Esperem que aquesta iniciativa, en forma de caminada, hagi servit perquè petits i grans tinguin més respecte per la natura, i que d’aquesta manera sempre intentin no deixar brossa ni productes incendiaris a cap zona forestal.
 
Per raons de seguretat, el mateix dia vàrem decidir anul·lar les cremes a causa de l'elevat índex de participants que es van afegir les últimes hores a la caminada. Per això, als controls no es veia la fumera, ja que la nostra preferència era atendre a tots els participants que s'apropaven l'avituallament.
 
Volíem fer entendre que per aquestes raons no vàrem poder portar a la pràctica aquesta tasca tal i com vam planejar.
 
Ens sentim molt agraïts pel vostre recolzament i desitgem que l'any vinent ens tornem a veure.
 
Una salutació de tots els Voluntaris de l'ADF Navarcles.
 
Per acabar, de part de tots els voluntaris i voluntàries de l'ADF Navarcles, us volem agrair la vostra assistència, paciència i ben entesa durant el transcurs de la caminada.
Estem molt contents de que la participació hagi estat multitudinària, perquè ha superat les nostres expectatives d'enguany
 
MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS I TOTES!!
 
US ESPEREM L'ANY VINENT, GRÀCIES PER FER-HO POSSIBLE!!
 1 comentari:

  1. Felicitats per la caminada!!!
    Fins la propera!
    Mar

    ResponElimina