dilluns, 26 de setembre de 2011

SELÈNIKA 2011

Aquest diumenge 25 de Setembre l’ADF Bages Oriental va participar en la 23º Marxa Selènika. La nostra missió va consistir en regular alguns trams del circuit per on s’havia d’atravessar carreteres i muntar unes quantes mànegues perquè es poguessin netejar les bicicletes. Juntament amb nosaltres també van participar l’ADF Plà de Bages, AVES, Policia Local de Sant Fruitós i Policia Local de Navarcles. Un total de 350 persones entre organització, controls, assistència sanitària i col·laboradors han fet possible aquesta edició.

Els organitzadors de la Penya Ciclista Navarcles van decidir adjudicar el primer lloc al manresà Jordi Ruiz (Bicistoni),després de desqualificar als 2 primers ciclistes per haver començat la prova uns 200m més endavant de la línia de sortida oficial,  va completar el recorregut en 4 h 39' 34", mentre que la ciclista més ràpida va ser Anna Bello (Oxigen BTT Garraf ), amb 5 h 59' 25".

La Selènika va tornar a demostrar que és una de les festes grosses de la bicicleta i ahir va reunir més de 1.300 participants. El circuit, amb una distància de 106 quilòmetres i 1.780 metres de desnivell acumulat, recorria la zona de ponent de la comarca del Bages, amb dues incursions a la comarca de l'Anoia i del Solsonès. Per dissenyar l'itinerari, l'entitat organitzadora va prendre com a eix temàtic els complexos medievals, amb les Torres de Fals i el castell de Boixadors com dos dels punts emblemàtics i on se situaven els dos primers avituallaments. Els altres dos eren a Camps i a Callús.Al final del matí, es va gaudir d’un dinar al pavelló amb els més de 1.300 participants, amics, familiars i voluntaris.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada