dimecres, 28 de setembre de 2011

25 ANYS DE L'ADF AMICS DEL BOSC

Els companys de l'ADF Amics del Bosc estàn de celebració ja que fa 25 anys que es va crear la seva agrupació de defensa forestal. A aquesta ADF hi pertanyen els municipis de Sant Mateu de Bages, Fonollosa, Rajadell, Sant Pere Sallavinera i Aguilar de Segarra.

La festa serà el proper 1 d'Octubre a partir de les 11 del matí,  a la gran explanada exterior del local d'Aguilar de Segarra.  Totes les activitats tenen un caràcter forestal amb l'objectiu de divulgar a la població la tasca que porta a terme aquesta agrupació de defensa forestal, la tercera que es va registrar a Catalunya.

El programa inclou una exposició dels vehicles, bótes i altres materials que disposa l'ADF per a la prevenció i l'extinció dels incendis forestals. També hi haurà una demostració d'habilitats artístiques amb motosserres i demostracions de la màquina estelladora de la cooperativa impulsada per la Federació d'ADF del Bages. També diverses firmes comercials, exposaran eines per a activitats forestals, calderes de biomassa, etc. A l'interior del local es projectarà un vídeo que s'ha editat per recordar els 25 anys de l'entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada